Termeni si Conditii – Contract

Termenii si conditiile mentionate mai jos constituie prevederi contractuale si au valoare de contract valabil incheiat intre AREON IMPEX S.R.L. si orice client care utilizeaza serviciile site-ului  www.comenziareon.ro AREON IMPEX S.R.L. si site-ului  www.comenziareon.ro  nu vor procesa nicio comanda primita de la niciun client/utilizator al site-ului www. comenziareon .ro  fara ca acest client sa accepte, prin bifarea casutei respective, acest contract (TERMENI SI CONDITII).

Folosirea, incluzand vizualizarea sau comandarea produselor de pe site-ul  www.comenziareon.ro , implica deplina acceptare a termenilor si conditiilor mentionate mai jos.


INTRODUCERE

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului  www.comenziareon.ro , se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Acest site este intretinut si administrat de societatea  AREON IMPEX S.R.L.  (vedeti mai jos datele de identificare ale  AREON IMPEX S.R.L. ).

Nume companie

AREON IMPEX S.R.L.

Nr.inreg.Reg.Com.:

J40 /8929 /2003

C.I.F.:

RO 15556250

Capital social:

200 lei

Adresa Sediu Social:

Str. Drumul intre Tarlale, nr.43, Bucuresti

Adresa Punct de Lucru:

Str. Drumul intre Tarlale, nr.43, Bucuresti

Telefon

021.344.29.14

Fax:

021.344.29.14

 

Adresa de mai sus este valabila atat pentru locul de desfasurare al activitatii cat si pentru locul unde se pot primi reclamatii.

Administratorul site-ului, AREON IMPEX S.R.L., isi asuma dreptul de a face orice modificari ale acestor prevederi (termeni si conditii), orice modificari ale site-ului  www.comenziareon.ro  (modificari de structura, de continut precum si orice alte modificari), de a intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, fara notificarea prealabila a utilizatorilor site-ului  www.comenziareon.ro . In acest sens, AREON IMPEX S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, imbunatatiri, up-grade-uri etc de orice fel. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nicio forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Accesand pagina "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

SIGURANTA TRANZACTIILOR

Societatea recunoaste importanta respectarii tuturor procedurilor legale necesare, legate de siguranta datelor personale, precum si a tranzactiilor electronice, si a luat in acest sens toate masurile necesare, prin metodele cele mai moderne si mai performante, pentru a oferi cel mai inalt grad de siguranta posibil. Toate informatiile legate de datele personale ale utilizatorilor/abonatilor sunt tratate ca date confidentiale. Societatea a adoptat proceduri care protejeaza datele confidentiale pe care utilizatorii/abonatii le ofera prin intermediul website-ului sau in orice alt fel (de exemplu telefonic). Aceste proceduri protejeaza datele utilizatorilor/abonatilor in fata oricarei accesari nepermise sau divulgari, furt sau utilizare neconforma, modificare sau distrugere, ajutand de asemenea la certificarea faptului ca datele acestea sunt exacte si sunt utilizate corect.

FIREWALL

Accesul la sistemele Societatii (servere) este controlat de un firewall, care permite utilizarea anumitor servicii de catre utilizatori/abonati, interzicand in paralel accesul la sisteme si baze de date si informatii confidentiale ale Societatii. 

CONFIDENTIALITATEA TRANZACTIILOR

Asa cum se mentioneaza mai sus, respectarea confidentialitatii se subintelege. Toate informatiile transmise de utilizator/abonat sunt confidentiale, Societatea luand toate masurile necesare astfel incat acestea sa fie utilizate doar in masura in care acest lucru este considerat necesar in contextul serviciilor oferite. Doar angajatii autorizati au acces la informatiile cu privire la tranzactii si doar cand acest lucru este absolut necesar. 

POLITICA DE SECURITATE A DATELOR

In accesarea site-ului si utilizarea serviciilor oferite, doar in cazurile in care este necesara obtinerea unui "nume de utilizator" sunteti de acord sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum se solicita in formularul de inregistrare ca utilizator.

In cazul in care informatiile nu sunt adevarate, inexacte sau incomplete, AREON IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra fara nici o notificare prealabila. Utilizatorii site-ului au posibilitatea ca in orice moment sa vizualizeze si sa modifice datele personale in cazul in care au intervenit modificari.

Măsurile luate pentru asigurarea securităţii prelucrării datelor cu caracter personal

AREON IMPEX S.R.L. ia toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii (administrator, director general, director economic), fiecare dintre acestia acceaza baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea . In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda

Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu; AREON IMPEX S.R.L. stabileste urmatoarele tipuri de acces, după funcţionalitate: administrare,introducere, prelucrare, salvare etc. şi după acţiuni aplicate asupra datelor cu caracter personal: scriere, citire, ştergere.

Programatorii sistemelor de prelucrare a datelor cu caracter personal nu au acces la datele cu caracter personal.  Se va permite accesul programatorilor la datele cu caracter personal după ce acestea au fost transformate în date anonime . Compartimentul care asigură suportul tehnic va avea acces la datele cu caracter personal pentru rezolvarea unor cazuri excepţionale. AREON IMPEX S.R.L. stabileste modalităţile prin care se vor distruge datele cu caracter personal.

Autorizarea pentru această prelucrare de date cu caracter personal va fi limitată la câţiva utilizatori.

Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date;
           Accesarea bazei de date cu caracter personal este înregistrată într-un fişier de acces, numit log la prelucrările automate. Informaţiile înregistrate în fişierul de acces vor fi:

- codul de identificare (numele utilizatorului pentru bazele de date cu character personal manuale);

- numele fişierului accesat (fişei);

- numărul înregistrărilor efectuate;

- tipul de acces;

- codul operaţiei executate sau programul folosit;

- data accesului (an, lună, zi); - timpul (ora, minutul, secunda).

Pentru prelucrările automate aceste informaţii sunt stocate într-un fişier de acces general.

Fişierele de acces trebuie să facă posibilă identificarea de către operator sau de către persoana împuternicită a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv anume, în vederea aplicării unor sancţiuni sau a sesizării organelor competente.

La intervale de timp (3 luni) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date;
Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale)."

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului  www.comenziareon.ro  (incluzand, dar fara a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe etc) este proprietatea AREON IMPEX SRL si/sau a furnizorilor sai si/sau a partenerilor sai si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea industriala si intelectuala.

Folosirea fara acordul scris explicit al AREON IMPEX SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Produsele oferite spre vanzare prin intermediul site-ului www.comenziareon.ro sunt protejate de legislatia in domeniu. Marca „areon” este inregistrata sub nr 845259.

Orice reclamatie si/sau problema legata de respectarea drepturilor de autor in legatura cu intreg continutul site-ului  www.comenziareon.ro  pot fi semnalate printr-un email trimis pe adresa  bucuresti@areon.com


SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR. CONFIDENTIALITATEA

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de AREON IMPEX S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda si din contul de inregistrare sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea si livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, trimiterea de buletine informative (newsletter) catre utilizatori (numai daca utilizatorul a cerut in mod expres trimiterea newsletter-ului).

Ne obligam sa nu facem publice si/sau sa nu vindem informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri fara acordul lor explicit. AREON IMPEX S.R.L. nu vinde si nu ofera datele dumneavoastra personale niciunei terte parti. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate a acestora, conform legilor in vigoare.

Nu toleram SPAM-ul si nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice). Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul  www.comenziareon.ro  adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza noastra de date.

AREON IMPEX S.R.L.  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale de pe site-ul  www.comenziareon.ro . Va recomandam sa nu divulgati aceste informatii niciunei terte parti. AREON IMPEX S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul  www.comenziareon.ro .

AREON IMPEX S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul  www.comenziareon.ro  si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau e-mailurile expediate de  www.comenziareon.ro  nu contin virusi.

Datele/informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal de utilizator vor putea fi utilizate de catre AREON IMPEX S.R.L. pentru intocmirea de statistici care vor putea fi folosite in vederea imbunatatirii serviciilor oferite utilizatorilor, cu respectarea legilor in vigoare.

Prin acceptare Termenilor si Conditiilor site-ului Areon Romania, va dati acordul si in privinta Politicilor de Securitate a Datelor cu caracter Personale, care pot fi regasite  AICI .

INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA SI COMPORTAMENTUL DE MEMBRU

Utilizatorul se obliga sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pentru o perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciilor oferite de noi fara nicio notificare prealabila.

AREON IMPEX S.R.L.  ofera utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica partial, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor AREON IMPEX S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului nostru sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului nostru si va face obiectul unei plangeri penale impotriva persoanelor care au incercat oricare din aceste actiuni.

AREON IMPEX S.R.L.  prin site-ul  www.comenziareon.ro  accepta comenzi numai de la persoane care au implinit 18 ani. Aceasta limita de varsta nu se aplica la crearea unui cont de utilizator.

RESPONSABILITATI PRIVIND SITE-UL SI PRODUSELE. GARANTIA PRODUSELOR. DECLINAREA RESPONSABILITATII

AREON IMPEX S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt continut al site-ului  www.comenziareon.ro AREON IMPEX S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este complet si corect. In eventualitatea in care pretul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, AREON IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Clientul are dreptul sa renunte la comanda daca noile conditii il nemultumesc.

AREON IMPEX S.R.L.  nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe  www.comenziareon.ro  sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, culorilor, fara o notificare prealabila de catre producatori. AREON IMPEX S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

AREON IMPEX S.R.L.  nu poate fi facuta responsabila si nici nu garanteaza, in niciun fel, pentru functionarea site-ului, pentru informatiile si continutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.

AREON IMPEX S.R.L.  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv AREON IMPEX S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla in oferta curenta a producatorului sau a distribuitorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de AREON IMPEX S.R.L. pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. Stocurile produselor de pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea AREON IMPEX S.R.L. nu garanteaza existenta in stoc a produselor de pe site chiar daca acestea apar pe site ca fiind in stoc. Termenul de livrare de 3 zile lucratoare este valabil pentru produsle aflate in stoc si in conditiile mentionate mai sus.

GARANTIILE ASOCIATE PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.comenziareon.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale, si provin din surse mentionate de fiecare producator in parte. Garantiile comerciale nu afecteaza garantia legala privind conformitatea produsului.

Produsele de uz curent nu beneficiaza de garantie de folosinta. Totusi, potrivit legislatiei in vigoare, toate produsele comercializate pe areon.ro beneficiaza de garantie de conformitate si pentru vicii ascunse. Astfel, oricare produs care nu are aceleasi calitati ca si produsele care au fost prezentate ca mostre sau model, nu corespund oricarui scop declarat pe site-ul nostru sau nu isi pastreaza parametrii de calitate si performanta normale pentru astfel de produse, se considera lipsa de conformitate si beneficiaza de garantie de conformitate. Produsul care nu este conform sau prezinta vicii ascunse vor fi fie inlocuite, fie restituita contravaloarea acestora in cazul in care nu pot fi inlocuite.

Valoarea maxima a obligatiilor AREON IMPEX S.R.L., fata de orice client, in cazul nelivrarii, livrarii necorespunzatoare sau in orice alt caz, este valoarea sumelor incasate de AREON IMPEX S.R.L. de la clientul respectiv.

AREON IMPEX S.R.L.  nu este responsabila si nu poate fi tinuta responsabila in niciun fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema si/sau neajuns, directe sau indirecte, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite si/sau produselor comercializate.

Toate promotiile afisate pe site-ul nostru se desfasoara numai in limita stocului disponibil. Aceste promotii pot fi intrerupte in orice moment, fara instiintarea prealabila a clientului.

DREPTUL DE RETRAGERE, RECLAMATII SI NELAMURIRI PRIVIND PRODUSELE, CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate online de pe site-ul  www.comenziareon.ro .

Conform O.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 3 alin. 1).

Conform art. 16 "sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator" (art. 16 lit. e).

DREPT DE RETRAGERE

Durata contractului la distanta incheiat cu ocazia plasarii unei comenzi este de 30 de zile. Inainte de livrarea produselor, clientii www.comenziareon.ro au dreptul si pot anula oricand comenzile plasate pe www.comenziareon.ro fara niciun cost din partea acestora, contractul incheiat considerandu-se incetat de drept la anularea comenzii. Confirmarea incheierii contractului este transmisa clientului sun forma confirmarii comenzii plasate prin intermediul emailului.

RETURNAREA PRODUSELOR FARA INVOCAREA UNUI MOTIV

In baza dreptului de retragere stipulat de prevederile legale, clientii www.comenziareon.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport prin intermediul caruia s-a facut expedierea. Clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. AREON IMPEX S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre client si primirea produselor returnate.

RETURNAREA IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL ESTE DEFECT

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 12 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare/de conformitate, clientul poate solicita AREON IMPEX S.R.L. returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina producatorului/distribuitorului.

PROCEDURA DE RETUR

In vederea efectuarii unui retur va rugam sa contactati fie telefonic sau pe mail, la numerele si adresele de mail ale agentilor afisate in contul de client. Dupa ce ne-ati contactat produsele vor fi expediate la adresa: Strada Drumul Intre Tarlale, nr. 43, Sector 3, Bucuresti.

Nu vom ridica colete expediate pe alta adresa, si nu vom ridica coletele de la oficiile postale. Pentru expedierea coletelor va rugam sa folositi acelasi serviciu de curierat prin care ati primit produsele. Nu primim la retur produse neambalate. Cele 30 de zile in care vom rambursa contravaloarea produselor derulate se scurg din momentul in care produsele returnate ajung in posesia noastra.

In momentul sosirii coletelor in serviciul nostru specializat se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului. Toate coletele primite si care respecta aceste conditii de returnare vor fi desfacute si fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor din momentul completarii formularului de returnare (in momentul completarii formularului, pe baza asumarii raspunderii, clientul trebuie sa consemneze starea produselor in scris si/sau prin fotografii). Orice inadvertenta intre starea declarata de consumator la completarea formularului de returnare si receptia propriu-zisa a produselor de catre personalul nostru specializat va conduce respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pana in sediul nostru specializat.

Clientul va fi instiintat in termen de 72 de ore de la primirea coletului de aceasta situatie si va putea alege daca primeste inapoi pe cheltuiala sa produsele neconforme cu declaratia sa si produsele care nu mai sunt in aceeasi stare in care au fost livrate initial clientului, sau daca accepta aducerea acestor produse la starea initiala.

Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set. Nu vor fi acceptate la retur produsele desigilate, ambalajul original oferit de producator trebuie sa fie intact.

NELAMURIRI

In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe site-ul nostru, va rugam sa expediati un email in acest sens pe adresa  warehouse@areon.com in care sa specificiati cat mai multe detalii in baza carora sa putem identifica si prelucra mesajul dumneavoastra (numele complet si corect, data comenzii, data si metoda de livrare si numarul de comanda).

RECLAMATII

Reclamatiile privind produsele comercializate pe site-ul www.comenziareon.ro vor fi aduse la cunostinta AREON IMPEX S.R.L. in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor. AREON IMPEX S.R.L. va transmite aceste reclamatii spre solutionare furnizorului/producatorului produselor respective.

In cazul in care aveti o problema legata de o comanda sau de orice natura ce tine de site-ul www.comenziareon.ro, care nu pare a fi rezolvata sau nu a fost rezolvata prin email sau prin telefon cu personalul serviciului clienti, va rugam sa luati legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dl. Liviu Mardari, tel. 021.344.29.14 sau prin email la  warehouse@areon.com .

DAUNE LA TRANSPORT

Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la adresa  warehouse@areon.com  in maxim 12 ore la primirea produselor.

RECLAMATII CATRE ANPC:

Pentru a depune o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, va rugam sa accesati  www.anpcnet.ro , unde puteti afla cum se poate depune o reclamatie, precum si datele de contact ale autoritatilor judetene/nationale unde puteti depune reclamatiile.

PRETURI. PLATA PRODUSELOR

Preturile produselor sunt cele afisate pe site. Pretul transportului este cel afisat in comanda inainte de finalizarea acesteia, dar pentru localitati necuprinse in aria de livrare a curierului nostru veti fi informati telefonic de catre unul din consultantii nostri referitor la taxele de transport suplimentare calculate in functie de distanta. Numarul de kilometri suplimentari se poate regasi si pe site-urile www.urgent-curier.ro si www.fancurier.ro (in functie de curierul cu care este trimis coletul), in sectiunea de calcul cost expeditie.

Comenzile pe care ati optat sa le ridicati de la sediul nostru se pastreaza la dispozitia dumneavoastra pe o perioada de 3 zile lucratoare incepand cu prima zi in care ati fost anuntati ca poate fi ridicata comanda. Operatorii nostri contacteaza telefonic fiecare client in parte. Comenzile clientilor care nu raspund la telefonul de confirmare a comenzii timp de trei zile lucratoare consecutive de la plasarea comenzii vor fi sterse din sistem.

PUBLICITATE

AREON IMPEX S.R.L.  isi rezerva dreptul de a trimite clientilor/utilizatorilor sai diverse oferte privind produsele din site-ul www.comenziareon.ro, propuneri de produse si servicii cadou oferite direct de AREON IMPEX S.R.L. sau de partenerii acesteia, in conditiile politicii de confidentialitate.

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt, sub nicio forma, responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/intelegere/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

NOTIFICARI

Prin accesarea site-ului www.comenziareon.ro, utilizarea acestui site, cumpararea de produse sau trimiterea de mesaje (e-mail-uri) catre/de la AREON IMPEX S.R.L., comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor pe cale electronica de la AREON IMPEX S.R.L. (mesaje, comunicari prin e-mail sau buletine informative-in cazul abonarii la acest serviciu). AREON IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului contract fara o notificare prealabila a clientilor/utilizatorilor.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul/clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile de utilizare de mai sus se completeaza cu legile romane in vigoare. In cazul oricarei dispute care ar putea sa apara intre utilizator/client si AREON IMPEX S.R.L. si asociatii/partenerii/afiliatii sai, se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila, iar daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde isi are sediul AREON IMPEX S.R.L..

FORTA MAJORA

Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - numai pe durata fortei majore.

INDEPENDENTA CLAUZELOR CONTRACTUALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.